Inkoper distributiemerken

Cavalli Holding BV: bestaande uit de groothandel Equine Industry (Oisterwijk), Bieman de Haas (Boven-Leeuwen), Bieman de Haas North America LTD (Bolton, CA) en een merchandise office in Hangzhou (CN) zijn toonaangevende groothandels in ruitersportartikelen, die met hun eigen merken TRUST Equestrian®, ONE Equestrian® BR®, ANKY®, WHIS® en diverse distributiemerken, een compleet en uitgebalanceerd assortiment voor zowel ruiter als paard biedt.

Met ruim 75 medewerkers im- en exporteren wij van en naar ca. 40 landen wereldwijd.

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een

INKOPER DISTRIBUTIEMERKEN (m/v)

(32-40 uur)

Ben jij op zoek naar een veelzijdige job binnen een internationaal bedrijf? Wil jij een hecht team met leuke collega’s? Ga dan bij ons aan de slag als inkoper!

Als inkoper werk jij bij 1 van de 5 grootste bedrijven in Europa die paardensport artikelen ontwikkelt en verkoopt. Je hebt contact met alle leveranciers. Wat te denken van o.a KEP Italia, EGO7, Acavallo, Cavalor, Carr & Day & Martin, Likit en nog meer mooie distributiemerken!

Jij zorgt voor een optimaal evenwicht tussen de voorraadhoogte, een zo hoog mogelijke servicegraad en leverbetrouwbaarheid. Daarbij kom je te werken in een team van vier medewerkers en werk je nauw samen met verschillende afdelingen zoals marketing, logistiek en customer service.

Wat ga jij doen?

Je onderhoudt de contacten met de leveranciers, voornamelijk in Europa, maar ook daar buiten. Dit doe je mede door jaarlijks de SPOGA beurs in Keulen te bezoeken. Je zorgt dat het assortiment en prijzen up to date blijven en bent de link van leverancier naar sales en marketing. Verder:

o Je werkt actief samen met de leveranciers en marketing om strategieën te ontwikkelen en te realiseren;

o Je neemt nieuwe artikelen op en analyseert bestaande producten;

o Je onderhandelt over inkoopcondities op het gebied van prijs, levering en kwaliteit;

o Je voert periodieke evaluatiegesprekken met de leveranciers;

o Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

Welke kwaliteiten breng jij met je mee?

Jij ziet geen beren op de weg, maar denkt juist in oplossingen. Vrienden beschrijven jou als energiek, sociaal en een doener. Daarbij is het belangrijk dat jij proactief om mensen afstapt. Verder:

o Je hebt minimaal een afgeronde en relevante MBO4 opleiding;

o Je hebt onderhandeling skills en goede contactuele vaardigheden;

o Je hebt een gedegen kennis MS-office, voornamelijk van MS-Excel;

o Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed; zowel in woord als in schrift;

o Je bent bereid om te reizen om leveranciers te bezoeken;

o Als je beschikt over ervaring als inkoper dan is dat een pré.

Wat bieden wij jou?

Wat wij enorm belangrijk vinden, is dat we je een fijne werkplek kunnen bieden en een afwisselende baan. Je brengt veel tijd door op kantoor, dus fijne collega’s en leuk werk is enorm belangrijk! Daarnaast hebben we op ons kantoor korte lijntjes en heb je in jouw functie veel contact met verschillende afdelingen wat de functie heel dynamisch maakt. Verder hebben we diverse kwartaalborrels en een gezellig jaarlijks bedrijfsuitje. Daarnaast bieden we:

o Goed salaris afhankelijk van je ervaring;

o Pensioenverzekering op basis van middelloonregeling;

o Reiskostenvergoeding;

o 8% vakantiegeld uitbetaald in mei;

o 25 vakantiedagen en 4,5 ATV dagen op fulltime basis;

o Leuke personeelskorting op ons assortiment.

De verhouding tussen werk en privé vinden wij erg belangrijk. Daarom bestaat de mogelijkheid tot thuiswerken en flexibele werktijden.

Kortom: is het jouw ambitie om als inkoper binnen een internationaal bedrijf met mooie merken te werken, waar een gezellige familiaire sfeer heerst? Dan is Bieman de Haas hét bedrijf voor jou!

Ben je enthousiast geworden van deze mooie functie? Solliciteer dan direct door jouw motivatiebrief met CV te sturen naar personeelszaken@bieman.com. Indien we een mogelijke match zien, zullen we telefonisch contact met je opnemen. Alle sollicitatiegesprekken vinden plaats bij ons op kantoor in Boven-Leeuwen, zodat we elkaar kunnen leren kennen én jij meteen sfeer kunt proeven op locatie.

Heb je op voorhand vragen over deze functie? Bel dan naar onderstaand nummer.

Mevrouw Y. Neijndorff | T: +31 487 59783 W: www.br.nl | W: www.anky-atc.com | W: www.whis.nl W: www.trust-equestrian.com | W: www.one-equestrian.com

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.